hirdetés

Cupra Formentor - mit érdemes tudni róla?

Cupra műszaki adatok, új és használt ára és még sok minden más - A Volkswagen konszern első, valóban saját, sorozatgyártásra kész modellje mutatkozott be 2020. márciusában, mely a Cupra Formentor nevet kapta és a kategóriájában, kifejezetten jól sikerültnek mondható. Sokak szerint azonban egy kissé drága a hazai piacra, mégis, egyre többen érdeklődnek az új és használt Cuprák iránt. Cikkünkben táblázatba foglaltuk e négykerekű műszaki adatait, valamint újkori és használt, motor-teljesítménnyel párosított átlag árait egyaránt, hogy ezzel is segítsük a választást, ha ez az autó is bekerülne a kalapba egy vásárlási szándék során.

Nissan Juke - minden, amit tudni érdemes róla

Avagy miért érdemes Nissan Juke-ot venni? - A Nissan Juke, ez a japán kompakt mini crossover számos piacon jól teljesít, így hazánkban is népszerű modell és a felmérések szerint különösen a hölgyek nagy kedvence! Ez nem is csoda, hiszen, bár nem luxusautó, de mégis, teljesen egyedi karosszériájának köszönhetően, igencsak feltűnő jelenség az utakon, valósággal vonzza a tekintetet. Cikkünk mindemellett arra keresi a választ, hogy miért is érdemes ezt a típust választani, ha a kategóriájában gondolkodunk, illetőleg milyen előnyei és hátrányai vannak a Juke-nak?

Audi A6 - minden, amit tudni érdemes róla

Avagy miért érdemes Audi A6-ost venni? - Az Audi C-sorozata sikertörténet, s jól tükrözi, hogy a márka méltán foglal napjainkban helyet a "nagy német hármas" között és azt is, hogy abszolút prémiumkategória, vagy legalábbis minőségben, beleértve a műszaki paramétereket is, egyértelműen oda sorolható. De nézzük is, milyen története és paraméterei vannak ennek az autónak, és hogy miért is lehet nagyon megszeretni az A6-ost.

Suzuki Vitara 2015 - a magyarok nagy kedvence

Avagy miért érdemes Suzuki Vitarát venni? - Nem véletlen, hogy a magyarok nagy kedvencévé vált a Suzuki által 2015-ben piacra dobott, negyedik generációs Vitara. Jó ár-érték arány, könnyű kezelhetőség és optimális fogyasztás jellemzi, ráadásul sok olyan elem is finomításra került benne, ami a korábbi modellek esetében egy kissé kevésbé volt precíz, érzékeny. De lássuk is eme sláger autó rövid történetét, s, hogy milyen előnyei és hátrányai is vannak a magyarok kedvenc Suzukijának?


hirdetés

Opel Astra - minden, amit tudni érdemes róla

Az Opel Astra, de különösen az Astra G, egy rendkívül népszerű négykerekű Magyarországon, olyannyira, hogy napjainkban a legtöbb talán ebből az autóból szolgál az utakon. Ez nem is csoda, hiszen kiváló családi autó, strapabíró, szinte már elnyűhetetlen, ráadásul, széles körben megfizethető és könnyen elérhető. De honnan is ez a nagyszerű járgány és mik az előnyei, hátrányai? Cikkünkben ennek járunk most utána.

Suzuki Swift - minden, amit tudni érdemes róla

Avagy miért érdemes Suzuki Swiftet venni? - A Suzuki Swiftet biztosan nem kell senkinek se bemutatni, hiszen jelenleg hazánk legnépszerűbb autói közé tartozik, olyannyira, hogy 2018. december 31-én, 224 224 darab futott belőle útjainkon, amivel az előkelő második helyet foglalta el a ranglistán. A kérdés azonban az, hogy a mai, széles választék mellett, akár újonnan, akár használt autóként, megéri-e és ha igen, miért ezt a kocsit választani. Cikkünkben erre keressük a választ.


hirdetés

Ford Focus - minden, amit tudni érdemes róla

Avagy miért érdemes Ford Focust venni? - A Ford Focus egy középkategóriás családi autó, mely jelenleg (megérdemelten) hazánk 3. legnépszerűbb autója. Megjegyzendő, hogy a Focus a világ eladási listáját vezető top 50-ben is benne van, s ez az előkelő hely igazán figyelemre méltó, tekintve, hogy sok versenytársához képest egy viszonylag új modellről van szó. Na de vágjunk is bele, s nézzük, milyen előnyei és hátrányai vannak ennek a népszerű kocsinak?

Lada Niva - avagy miért érdemes ilyen autót vásárolni?

Minden, amit tudni érdemes a Lada Niváról - A Lada Niva az orosz Lada autómárka egyik típusa, melyet terepjárásra fejlesztettek ki és 1977 óta gyártanak. Ezt az autót 2006 óta Lada 4×4 márkanév alatt forgalmazzák, de lényegét tekintve csak átnevezésről van szó. Amennyiben csak a Niva fontosabb adatai, főbb paraméterei (például fogyasztása), előnyei, hátrányai, illetve ára lenne érdekes, úgy azt az első kép után táblázatba foglaltuk, hogy gyorsan és könnyen megtalálható legyen, ugyanis cikkünkben a továbbiakban részletesebben is tárgyaljuk majd a típus történetét, érdekességeit és még sok minden mást.